Σας ευχαριστούμε για την στήριξη!

1/4

         Η MAGNEM A.E. είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία στον κλάδο των Βιομηχανικών Ειδών και Εργαλείων που κατέχει ηγετική θέση στην αγορά τόσο της Ελλάδας όσο και του εξωτερικού. Έχοντας συνώνυμο της την αξιοπιστία, την ασφάλεια και την καινοτομία, η εταιρεία MAGNEM A.E. παρέχει, μέσα από τα προϊόντα της, τη δυνατότητα να ανταποκριθεί στις πιο υψηλές απαιτήσεις και να οργανώσει με τον πλέον αποτελεσματικό, ασφαλή και εύκολο τρόπο τις εργασίες ενός επαγγελματία. Οι παροχές της εταιρείας MAGNEM A.E. θα είναι πάντοτε αντάξιες των απαιτήσεων σας και προσαρμοσμένες στις εκάστοτε ανάγκες σας.​

         Η εταιρεία μας προσφέρει στον επαγγελματία όλα τα απαραίτητα εργαλεία που του είναι χρήσιμα για την σωστή διεκπεραίωση των εργασιών του. Τα εργαλεία μας διακρίνονται σε εργαλεία χειρός, εργαλεία κήπου ηλεκτρικά, εργαλεία κήπου κινητήρα, σιδηρικά, αναλώσιμα εργαλείων, είδη επιπλοποϊίας, ανταλλακτικά ηλεκτρικών κινητήρων. Επίσης, η εταιρεία MAGNEM A.E. καλύπτει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων που συναντά κανείς σε μεγάλα και μικρά τεχνικά πολυκαταστήματα.

Τέλος, προσφέρουμε τη δυνατότητα αποστολής εμπορευμάτων στον χώρο ας καθώς και παραλαβή εμπορευμάτων από τις εγκαταστάσεις μας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Η MAGNEM Α.Ε δραστηριοποίειται στον χώρο. Εισαγωγές εξαγωγές και εμπορία Βιομηχανικών ειδών 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συμμαχική οδός Ωραιοκάστρου

Phone: 2310-783418

Email: info@magnem.gr

Web: www.magnem.gr

ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Δεν υπάρχουν προσεχείς Εκδηλώσεις αυτήν τη στιγμή!

MAGNEM Α.Ε.

  • Ισολογισμοί

  • Όροι χρήσης & Πολιτική απορρήτου

© Created by magnem-team